search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:32
MENU CLOSE

Eνός λεπτού σιγή πριν από τον τελικό του Europa League – Για τα θύματα του Μάντσεστερ

23.05.2017 17:24
Eνός λεπτού σιγή πριν από τον τελικό του Europa League - Για τα θύματα του Μάντσεστερ - Media

 

Την απόφαση να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής στη μνήμη των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ αποφάσισε η UEFA ενόψει του τελικού του Europa League.

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί πριν από την έναρξη του αυριανού τελικού του Europa League ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποφάσισε η UEFA ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η τελετή πριν από τη σέντρα στο ματς θα είναι σημαντικά πιο μικρή σε διάρκεια, ενώ σημειώνεται ότι δεν θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση οι δύο Σουηδοί DJ, Άξγουελ και Ινγκρόσο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Σημειώνεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί για λογαριασμό της συνέντευξη Τύπου ως ένδειξη πένθους των όσων τραγικών έχουν συμβεί στην πόλη του Μάντσεστερ, κάτι που έγινε αποδεκτό από την UEFA.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:31