search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:52
MENU CLOSE

Ο Έλληνας γιατρός που… ήπιε τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ (Photos)

24.05.2017 05:19
Βασίλισσα Ελίσαβετ: Μένουμε ενωμένοι στη θλίψη μας, εξίσου αποφασισμένοι - Media

Μπορεί πολλοί Χανιώτες να έχουν επισκεφθεί τα ανάκτορα του Μπάκιγκχαμ και να έχουν ακολουθήσει τις κλασικές τουριστικές ξεναγήσεις που πραγματοποιούνται σε κάποια δωμάτια, ωστόσο ένας μπορεί να υπερηφανευτεί ότι προσκλήθηκε από το Παλάτι και βρέθηκε σε πάρτι παρουσία της Ελισάβετ και μελών της βασιλικής οικογένειας.

Πρόκειται για τον Χανιώτη νευροχειρούργο Μανώλη Χαβρεδάκη ο οποίος επιλέχθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Walton Centre NHS Foundation Trust όπου εργάζεται, να το εκπροσωπήσει στο πάρτι που κάνει η Βασίλισσα κάθε Μάιο και προσκαλεί περίπου 1000 άτομα από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τομείς του δημοσίου που συνεισφέρουν θετικά στην σύγχρονη Βρετανική κοινωνία.

Το νοσοκομείο στο οποίο ο κ. Χαβρεδάκης είναι Διευθυντής Νευροχειρούργος, αναδείχθηκε από το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας, ως το καλύτερο ειδικό νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως είπε ο κ. Χαβρεδάκης στο zarpanews,gr «πρόκειται για μία πολύ δύσκολη αξιολόγηση καθώς το Σώμα έχει την δύναμη να κλείσει νοσοκομεία – κάτι που άλλωστε έχει κάνει στο παρελθόν».

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στους κήπους του ανακτόρου ενώ όπως περιγράφει ο κ. Χαβρεδάκης στο zarpanews.gr «παιάνιζαν οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων και στις 4 το απόγευμα εμφανίστηκε η βασίλισσα με τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας. Αφού ακούστηκε ο εθνικός ύμνος κατευθυνθήκαμε στην ειδικά διαμορφωμένη τέντα όπου σερβιρίστηκε τσάι, καφές και καναπεδάκια

«Ήταν μία μοναδική εμπειρία καθώς είχα την ευκαιρία να περάσω τα ανάκτορα και να δω από κοντά την βασιλική οικογένεια, ενώ συγχρόνως είχα την τιμή να εκπροσωπήσω το νοσοκομείο που εργάζομαι, λέει ο κ. Χαβρεδάκης ο οποίος είναι επίσης λέκτορας στο πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ και ζει στην Αγγλία τα τελευταία 6 χρόνια.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr το πάρτι έγινε στους κήπους του Μπάκιγκχαμ παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία συνομίλησε με τους καλεσμένους,. Στο πάρτι παραβρέθηκαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την εξαιρετικά κομψή Κέιτ Μίντλετον.

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51