search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:53
MENU CLOSE

Συγκλονισμένη η Αριάνα Γκράντε μία μέρα μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ (Photos)

24.05.2017 07:44
Τραγωδία στο Μάντσεστερ: Η συγκλονιστική επιστολή ενός πατέρα στην Ariana Grande - Media

 

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ μετά από την επίθεση που άφησε πίσω της 119 τραυματίες και στοίχισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την ποπ σταρ στη Φλόριντα όπου ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ με τη μητέρα της. Ο σύντροφός της Mac Miller ήταν εκεί και την υποδέχθηκε με ένα μεγάλο φιλί, ενώ η Αριάνα μόλις τον αντίκρυσε έτρεξε στην αγκαλιά του με δάκρυα στα μάτια.

Λίγο πριν, η τραγουδίστρια είχε εκφράσει τη θλίψη της για το τραγικό συμβάν με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

« Η καρδιά μου έχει διαλυθεί. Λυπάμαι τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια…» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Η Miley Cyrus εμφανιζόμενη στον τελικό του The Voice, το βράδυ της Τρίτης, αναφέρθηκε στο θλιβερό γεγονός και αφιέρωσε τα λόγια από το τραγούδι της “Malibu” στην αγαπημένη της φίλη, Αριάνα.

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στην καλή μου φίλη Αριάνα Γκράντε και σε όλους όσους βίωσαν αυτήν την φρικιαστική επίθεση τη χθερινή ημέρα. Οι καρδιές μας είναι μαζί σας» είπε συγκινημένη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:50