search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:38
MENU CLOSE

Οι δίδυμες που έγιναν 100 και το γιόρτασαν με μια ξεχωριστή φωτογράφιση (Photos)

24.05.2017 10:58
Οι δίδυμες που έγιναν 100 και το γιόρτασαν με μια ξεχωριστή φωτογράφιση (Photos) - Media

 

Το να κλείνεις τα 100 σου χρόνια στη ζωή αποτελεί αναμφίβολα έναν σπουδαίο λόγο για να γιορτάσεις, πόσο μάλλον όταν μαζί με εσένα γιορτάζει και η δίδυμη αδερφή σου που έφθασε, επίσης, 100 χρονών!

Το παραπάνω δεν αποτελεί σενάριο φαντασίας αλλά την πραγματική ιστορία δυο δίδυμων αδερφών από τη Βραζιλία, τη Maria Pignaton Pontin and Paulina Pignaton Pandolfi Οι δυο τους γιόρτασαν τα 100α τους γενέθλια πραγματοποιώντας μάλιστα μια φωτογράφιση γεμάτη χρώματα, γέλιο και συγκίνηση.

Με φωτογράφο τη Camila Lima, οι φωτογραφίες απεικονίζουν τις δυο αδερφές με χαριτωμένες φούστες και λουλουδάτα φορέματα ενώ αναδεικνύεται ξεκάθαρα και το ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο που έχουν μεταξύ τους, καθώς οι δυο τους είτε αγκαλιάζονται είτε κρατούνται σφιχτά από το χέρι.

Η φωτογράφος προσέφερε μάλιστα ως δώρο τη φωτογράφιση στις δυο αδερφές, ενώ μιλώντας στο «Good Housekeeping” δήλωσε τα εξής: Η ιστορία τους με έχει συνεπάρει. Είναι τόσο όμορφο να τις βλέπεις τόσο αγαπημένες να γιορτάζουν μαζί τα 100 τους χρόνια.

Με χαρά και πολλή όρεξη φόρεσαν τα όμορφα φορέματά τους, έφτιαξαν τα μαλλιά τους και ήρθαν μες το κέφι να φωτογραφηθούν μαζί. Δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ κάποιον στα 100 του χρόνια! Πόσο μάλλον δυο δίδυμες αδερφές! Τους την κάνω δώρο τη φωτογράφιση!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:38