search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Tαυτοποιήθηκε ο «ρίπτης» της μπύρας στον Ίβιτς (Video)

24.05.2017 14:26
Tαυτοποιήθηκε ο «ρίπτης» της μπύρας στον Ίβιτς (Video) - Media

«Μύλος» με την υπόθεση της «σύλληψης», που μετατράπηκε σε «ράδιο αρβύλα», ξανάγινε «σύλληψη» και εν τέλει προέκυψε ….ταυτοποίηση του δράστη.

Το απόλυτο μπάχαλο επικράτησε την Τετάρτη σχετικά με τις έρευνες για τον δράστη της επίθεσης στον προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της φάσης των play -off του πρωταθλήματος της Super League, στη Λ. Αλεξάνδρας.

Νωρίς το μεσημέρι κυκλοφόρησε η πληροφορία στα δημοσιογραφικά γραφεία, για σύλληψη του ατόμου, ο οποίος πέταξε το κουτάκι μπύρας από την κερκίδα κατά του προπονητή της ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά». με συνέπεια τον τραυματισμό του τελευταίου στο κεφάλι και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η πληροφορία θεωρήθηκε έγκυρη και σύντομα έκανε το γύρο του δαδικτύου.

Σύμφωνα με αυτή ως δράστης εμφανιζόταν ένας 22χρονος σπουδαστής των ΤΕΙ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει στο γήπεδο με το εισιτήριο διαρκείας του πατέρα του.

Λίγο αργότερα όμως η συγκεκριμένη είδηση αποσύρθηκε, αφού πηγές της  Ασφάλειας Αττικής “διέρρεε” η πληροφορία πως επρόκειτο για …παρανόηση που συνέδεε το περιστατικό του Ίβιτς, με την ταυτοποίηση άλλου οπαδού των “πρασίνων” ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε επεισόδια, στον αγώνα Παναθηναϊκός  – Παναιτωλικός, στις 12 Φεβρουαρίου.

Εν τέλει το ….«μυστήριο» που ταλαιπώρησε αστυνομικούς, δημοσιογράφους και φυσικά τους αναγνώστες, οι οποίοι πλέον δικαιολογημένα δεν ήξεραν τι να πιστέψουν και τι όχι , λύθηκε αργά το απόγευμα οπότε και καταλήξαμε στο ότι ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του Βλάνταν Ίβιτς, έχει ταυτοποιηθεί αλλά δεν έχει συλληφθεί, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24