search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:32
MENU CLOSE

Καλλιάνος κατά Τσίπρα: Φτάνει το σανό για τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ

24.05.2017 17:15
Συναγερμός Καλλιάνου: Μην σας ξεγελά η βελτίωση του καιρού - Έρχονται καταιγίδες - Media
 
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό για όσα είπε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο υπουργείο Περιβάλλοντος για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ εξαπέλυσε το στέλεχος της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος.
 
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι «αυτός ο χειμώνας ήταν ίσως βαρύτερος από τους προηγούμενους και είχαμε αύξηση στην κατανάλωση ρεύματος η οποία επιβάρυνε τους λογαριασμούς αναντίστοιχα».
 
Απαντώντας στον πρωθυπουργό ο κ. Καλλιάνος σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας μπορεί να κοροϊδεύει όλους τους Έλληνες πολίτες για το θέμα των αυξημένων λογαριασμών της ΔΕΗ, λέγοντας ότι λόγω του ισχυρού χειμώνα ήρθαν φουσκωμένοι οι λογαριασμοί, τους μετεωρολόγους όμως δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει!

Προτείνω στον κ. Τσίπρα να είναι διαβασμένος και να μην εκτίθεται (αν και δεν τον απασχολεί έχουμε καταλάβει), διότι το 2002, το 2004, το 2008 και το 2015 είχαμε εξίσου ισχυρούς χειμώνες αλλά τέτοιοι λογαριασμοί από την ΔΕΗ δεν είχαν έρθει».

Μάλιστα, έκλεισε το σχόλιό του λέγοντας: «Φτάνει το σανό κ. Τσίπρα, εκεί που σας παίρνει να πουλάτε αερολογίες, δηλαδή στην κοινοβουλευτική σας ομάδα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24