search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:51
MENU CLOSE

Τους τρέχει… στο Ποτάμι ο Ψαριανός

24.05.2017 17:58
Ψαριανός: O Θεοδωράκης κάνει επαφές με τον Θεοχαρόπουλο για να ενταχθεί στο Ποτάμι - Media

Τρέχοντας έσπευσαν να διευκρινίσουν από το Ποτάμι ότι στηρίζουν το άρθρο 5 του νομοσχεδίου για την Παιδεία που αφορά τις προϋποθέσεις για την ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους.

Και αυτό γιατί ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, λίγα λεπτά νωρίτερα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, είχε δηλώσει «επιφύλαξη» στην ψήφιση της συγκεκριμένης διάταξης, και μάλιστα δυο φορές. 

Και ενώ είχε προηγηθεί ο «ομόσταβλος» Γιώργος Μαυρωτάς ο οποίος είχε αναφέρει πως το Ποτάμι έρχεται να ξελασπώσει την κυβέρνηση, καθώς εάν δεν δώσει θετική ψήφο το άρθρο δεν περνάει και η χώρα θα εκτεθεί διεθνώς. 

Έτσι λοιπόν ελάχιστα λεπτά μετά την ψηφοφορία το Ποτάμι διευκρίνισε πως ήταν θετική η τοποθέτηση του Γρηγόρη Ψαριανού χαρακτηρίζοντας ως «σχήμα λόγου» την επιφύλαξη που δήλωσε ο βουλευτής. 

Εντέλει, με τις θετικές ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το επίμαχο άρθρο 5 του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας εισάγεται τελικά προς ψήφιση στην Ολομέλεια. 

Κατά την διάρκεια της συζήτησης στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή οι ΑΝΕΛ, όπως είχαν δηλώσει από την πρώτη στιγμή, και η Χρυσή Αυγή το καταψήφισαν ενώ η ΝΔ, το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων εξέφρασαν επιφύλαξη για την Ολομέλεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:48