search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:52
MENU CLOSE

Παραίτηση στελέχους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

25.05.2017 06:12
Παραίτηση στελέχους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Media
Ο Χάρης Γολέμης

 

Παραίτηση στον ΣΥΡΙΖΑ έφερε το πρόσφατο Eurogroup. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα “Αυγή”, από τη θέση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και τη θέση του Διευθυντή του Ινστιτούτου “Νίκος Πουλαντάζας” παραιτήθηκε ο Χάρης Γολέμης, ο οποίος είχε συνυπογράψει το κείμενο κριτικής 13 στελεχών σε πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Αυγή “το στέλεχος της Αριστεράς με μακρά πορεία στον χώρο διαφώνησε έντονα, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη συμφωνία για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Τη θέση του είχε εκφράσει τόσο εντός της Κ.Ε., όπου καταψήφισε τη σχετική εισήγηση, καθώς και με αρθρογραφία του στην “Εποχή” και την προσωπική του σελίδα στο Facebook. Μάλιστα ο ίδιος έχει εκφράσει την κριτική του για τη λειτουργία της Κ.Ε. εκτιμώντας πως δεν συμβάλλει και δεν επηρεάζει τη χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39