search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:35
MENU CLOSE

Τα 15 εκ ευρώ δεν είναι μια τιμή που μας ενδιαφέρει, διαμηνύει η οικογένεια Βαρδινογιάννη

25.05.2017 08:20
Τα 15 εκ ευρώ δεν είναι μια τιμή που μας ενδιαφέρει, διαμηνύει η οικογένεια Βαρδινογιάννη - Media

 

«Δεν είναι μια τιμή που μας ενδιαφέρει» απαντούν από το περιβάλλον της οικογένειας Βαρδινογιάννη για το ποσό των 15 εκ ευρώ που φέρεται να διαπραγματεύεται για την εξαγορά μετοχών του STAR, καθώς και άλλα 15 εκ ευρώ για τη συμμετοχή Σαββίδη στο 32% που διαθέτει στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας zougla.gr.

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση του Enimerosi24 δεν προκύπτει – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, επαφή των δύο πλευρών προκειμένου να διερευνηθούν οι εκατέρωθεν προθέσεις… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συμβεί το επόμενο διάστημα. Αυτή τη στιγμή πάντως, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ή κάποια κοστολογημένη πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων.

Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν έχει την πίεση της πλευράς Μπόμπολα να πουλήσει και μάλιστα σε τόσο χαμηλό τίμημα όπως φέρεται να συνέβη με τη μεταβίβαση του 19,7% στον Ιβάν Σαββίδη.

Το οικονομικό εκτόπισμα της επιχειρηματικής οικογένειας τής επιτρέπει να διαπραγματευθεί όταν έρθει εκείνη η ώρα με τους όρους της για μια επωφελή συνεργασία και των δύο, με σκοπό την επανεκκίνηση του MEGA… που ως γνωστόν διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά brand name στην αγορά, αλλά και μια ταινιοθήκη που θεωρείται «θησαυρός», αφού κατάφερε – όπως απέδειξε η φετινή σεζόν, να προσελκύσει έσοδα ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες που βρέθηκε ο σταθμός!

Η δυναμική λοιπόν του MEGA που θεωρείται αυτονόητη… μοιραία θα προκαλέσει κραδασμούς στα υπόλοιπα κανάλια όταν οι «μηχανές» του πάρουν μπροστά… Για αυτό δεν αποκλείεται σε μια διαπραγμάτευση Βαρδινογιάννη – Σαββίδη να τεθεί το θέμα των «απωλειών» του STAR και το πώς θα καλυφθούν.

 

Πηγή: Enimerosi24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:33