search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:02
MENU CLOSE

Φιάσκο η αξιολόγηση στην ΕΡΤ!

25.05.2017 08:26
ΕΡΤ: Οδηγίες προς τους εργαζόμενους λόγω κορωνοϊού - Media

 

Η περίφημη αξιολόγηση που ξεκίνησε στην κρατική ραδιοτηλεόραση και προκάλεσε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ πριν από λίγους μήνες κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της στήλης, η συμβουλευτική εταιρεία Korn Ferry, του ομίλου Hay Group, που προσελήφθη ως οργανωτής της αξιολόγησης, έχει στείλει στην ΕΡΤ απλώς και μόνο ένα excel έγγραφο στο οποίο αναφέρονται οι τίτλοι των τμημάτων και διευθύνσεων της ΕΡΤ. Αυτό και μόνο αυτό το έγγραφο έχουν προωθήσει οι γενικές διευθύνσεις στους επικεφαλής των τμημάτων.

Την της συμπλήρωση του εγγράφου αυτού, όπως και τα στοιχεία που απαιτούνται, πρέπει να αναλάβουν οι γενικοί διευθυντές, οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση ή κάποια έγγραφα για τα κριτήρια της αξιολόγησης, τους στόχους, τα προαπαιτούμενα κ.λπ. Τον στόχο και τον τρόπο της αξιολόγησης φαίνεται πως γνωρίζει μόνο η «εσωτερική ομάδα» που έχει δημιουργηθεί στο Ραδιομέγαρο και στην οποία συμμετέχουν στελέχη της επιλογής του διευθύνοντος συμβούλου Η ομάδα αυτή θα πραγματοποιήσει, όπως όλα δείχνουν, την αξιολόγηση προσωπικού και δομών της ΕΡΤ.

 

 

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:02