11/12/2019 10:17:18

Σκουρλέτης: Πρέπει να μάθουμε να κάνουμε κτήμα μας τις μεταρρυθμίσεις

Σκουρλέτης: Ευπρόσδεκτη μια πρωτοβουλία για απλή αναλογική στις εθνικές εκλογές από την κ. Γεννηματά - Media

 

«Μείζονος σημασίας» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, το αντικείμενο της ημερίδας «Εργασία στο σεξ στην Ελλάδα», στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, και διερωτήθηκε γιατί να μην έχουν γίνει νωρίτερα τέτοιες ημερίδες.

Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι από το 2003 έπρεπε να έχει ξεκινήσει η συζήτηση γι` αυτό το θέμα. Ο Π. Σκουρλέτης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ανδρέα Λοβέρδου, λέγοντας ότι «έπρεπε να έχει επιβληθεί όταν ο τότε υπουργός Υγείας στοχοποίησε τις οροθετικές» . Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι  «δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στην πραγματικότητα», και ακόμη περισσότερο με την προσφυγική κρίση και τόνισε ότι άμεσα πρέπει να αντιμετωπιστούν όλες οι προκλήσεις που σχετίζονται με τη βία. Επιπλέον, δήλωσε ότι θα εξεταστεί διεξοδικά το νομικό μοντέλο, αλλά δεν αρκεί μόνο η μελέτη.  Κυβέρνηση και διοίκηση πρέπει να μάθουμε «να κάνουμε κτήμα μας τις μεταρρυθμίσεις», πρόσθεσε.

Τέλος , κατέληξε ότι δεν πρέπει να παίζουμε με το ειδικό βάρος αυτών των ανθρώπων, αναποδογυρίζοντας τους σαν κλεψύδρα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.