search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς το Ην. Βασίλειο

25.05.2017 12:50
Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς το Ην. Βασίλειο - Media
 
H COSMOTE επιστρέφει την αξία των κλήσεων & SMS μεταξύ Ελλάδας και Ην. Βασιλείου για το διάστημα από 22 έως και 23 Μαΐου, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία, μετά τα γεγονότα στο Μάντσεστερ. 
 
Συγκεκριμένα: 
• στους πελάτες συμβολαίου κινητής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς το Ην. Βασίλειο, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από το Ην. Βασίλειο προς την Ελλάδα και το Ην. Βασίλειο, για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.
• στους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου COSMOTE θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς το Ην. Βασίλειο, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από το Ην. Βασίλειο προς την Ελλάδα και το Ην. Βασίλειο, για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.
• στους πελάτες σταθερής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς το Ην.Βασίλειο για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48