search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:13
MENU CLOSE

Κρήτη: Γέννησε μόνη και της έπεσε το μωρό στην τουαλέτα

25.05.2017 13:03
Κρήτη: Γέννησε μόνη και της έπεσε το μωρό στην τουαλέτα - Media

 

Απίστευτες είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φώς για την γυναίκα που γέννησε μόνη στο σπίτι της στο Τυμπάκι!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης μια νεαρή κοπέλα από το Τυμπάκι που γέννησε εντελώς αβοήθητη στο σπίτι της.

Χθές Τετάρτη, η κοπέλα που ήταν στις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της, επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της ο οποίος της ανέφερε πως δεν ήταν ακόμη έτοιμη  για την γέννα.

Σήμερα το πρωί η γυναίκα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνο γεγονός που τους ανησύχησε το ζυγάρι και αποφάσισαν να πάνε στο νοσοκομείο,  ωστόσο  μέχρι να φέρει ο σύζυγος της το αυτοκίνητο για να την μεταφέρει στο Ηράκλειο, η γυναίκα ένιωσε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα με αποτέλεσμα να πέσει το νεογνό μέσα στην λεκάνη. Στο σπίτι βρισκόταν ο πεθερός της κοπέλας που σήκωσε το βρέφος και το έβαλε κάτω από τη βρύση!

«Ο ομφάλιος λώρος φαίνεται να κόπηκε από την πίεση και το κεφαλάκι του μωρού είχε ένα μικρό καρούμπαλο ίσως από την πτώση» όπως αναφέρει στο Apopsilive.gr γειτόνισσα που βρέθηκε στο σπίτι της κοπέλας ακούγοντας τις φωνές της. Η ίδια πήρε το βρέφος και το τύλιξε σε κουβέρτα καιι προσπαθησε  να συνεφέρει το μωρό κάνοντας το να κλάψει.

Μετά από λίγα λεπτά έφτασε στο σπίτι ιδιώτης γιατρός δίνοντας τις πρώτες βοήθειες στο νεογνό και τη μητέρα είχε σοβαρή αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρο και γιατροί άργησαν αρκετά να φθάσουν στο σημείο όπου συνέβαινε το τραγικό περιστατικό.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με τη συνοδεία του γιατρού και μαίας σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μητέρα και βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

 

Πηγή: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:13