search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:31
MENU CLOSE

Η γκάφα της Νταϊάνα στον γάμο της που δεν θυμάται κανείς

25.05.2017 13:30
Η γκάφα της Νταϊάνα στον γάμο της που δεν θυμάται κανείς - Media

 

Ο γάμος της πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Πρίγκιπα Καρόλου πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 1981, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου ενώπιον 3.400 Βρετανών και μπροστά σε ένα εκτιμώμενο τηλεοπτικό κοινό των 750 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο.

Το άγχος του πριγκιπικού ζεύγους, λοιπόν, ήταν αναμενόμενο και δικαιολογημένο. Η νέα βιογραφία για τον πρίγκιπα Κάρολο, γραμμένη από τη «βασιλική συγγραφέα» Σάλυ Μπέντελ Σμιθ, αποκαλύπτει το έντονο στρες εκείνης της ημέρας με όλες του τις συνέπειες…

Στο βιβλίο «Πρίγκιπας Κάρολος: Τα Πάθη και τα Παράδοξα μιας απίθανης ζωής» η συγγραφέας αποκάλυψε ένα λάθος το οποίο είναι αμφίβολο αν θυμάται κάποιος.

Κι όμως, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, αμφότεροι φέρονται να μπέρδεψαν τους όρκους τους, καθώς η Πριγκίπισσα Νταϊάνα  αποκάλεσε τον σύζυγό της, «Philip Charles Arthur George», αντί του «Charles Philip». Ωστόσο και ο Κάρολος έκανε το λαθάκι του, μπερδεύοντας τα λόγια του κατά τη διάρκεια της τελετής.  Συγκεκριμένα, είπε «τα αγαθά μου», αντί του «τα κοσμικά αγαθά μου» στους όρκους του.

Η εν λόγω βιογραφία ρίχνει, επίσης, φως στη νύχτα πριν από το γάμο του Πρίγκιπα Κάρολου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποκαλύπτοντας ότι ο πρίγκιπας φέρεται να «έκλαιγε» λόγω του άγχους και της πίεσης που του είχε προκαλέσει ο γάμος.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27