search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:53
MENU CLOSE

«Έφυγε» ο Λευτέρης Ζάρπας

25.05.2017 14:30
«Έφυγε» ο Λευτέρης Ζάρπας - Media

 

Σε ηλικία μόλις 55 ετών έφυγε από τη ζωή ο τεχνικός εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Λευτέρης Ζάρπας, το όνομα του οποίου είχε γίνει συνώνυμο με τις μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων από τη δημόσια ραδιοφωνία.

Την θλιβερή είδηση του θανάτου του Λευτέρη Ζάρπα ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ.
 
Οι συνάδελφοί του τον αποχαιρέτησαν με μια συγκλονιστική ανακοίνωση:
 
«Η οικογένεια της ΕΡΤ και ο Σύλλογος μας θρηνεί μία ακόμα τραγική απώλεια. Χάσαμε τον αγαπημένο μας συνάδελφο και φίλο Λευτέρη Ζάρπα, πρόωρα και αναπάντεχα το απόγευμα της Τετάρτης.
 
Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν ξεκινήσει την απογευματινή του βάρδια στις Εξωτερικές Μεταδόσεις της Ραδιοφωνίας. Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 55 ετών. Η ξαφνική είδηση του θανάτου του σκόρπισε σε όλους μας βαθιά θλίψη.
 
Ο Λευτέρης σπούδασε ηλεκτρονικά στα ΤΕΙ, από το 1989 εργαζόταν στην ΕΡΤ, στο Τμήμα Εξωτερικών Μεταδόσεων της Ραδιοφωνίας. Πανταχού παρών, ακούραστος, στα γήπεδα, στις συναυλίες, στις εκδηλώσεις, σε κάθε ζωντανή μετάδοση του ραδιοφώνου. Καλοσυνάτος και πρόθυμος, υπεύθυνος και άριστος Τεχνικός. Σημαντικό κεφάλαιο για τον τεχνικό κλάδο και την ΕΡΤ, η απώλεια του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.
 
Με την αγαπημένη του σύζυγο Κατερίνα απέκτησαν δύο γιους και δημιούργησαν μια οικογένεια με αρετές και αξίες. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη, το ήθος, την αξιοπρέπεια, την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό του. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή 26 Μαΐου ώρα 17:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Βριλησσίων.
 
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Καλό σου ταξίδι συνάδελφε και φίλε…».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30