search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:50
MENU CLOSE

Προς διακομματική συμφωνία για την χρηματοδότηση του τεμένους – Τι λέει η ΝΔ

25.05.2017 14:46
Γαβρόγλου: Η Κεραμέως μας κοροϊδεύει συνειδητά - Media
 
Στην απόσυρση της δεύτερης παραγράφου του άρθρου 5 για το μουσουλμανικό τέμενος στο νομοσχέδιο για την Παιδεία προχώρησε ο Κώστας Γαβρόγλου. 
 
Η συγκεκριμένη παράγραφος προέβλεπε την δυνατότητα ιδιωτικής χρηματοδότησης του έργου. Ο υπουργός Παιδείας κάλεσε τα κόμματα να υπάρξει διακομματική συναίνεση για την επαναδιατύπωση της διάταξης. 
 
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρέμβαση του στην Ολομέλεια νωρίτερα το μεσημέρι εξέφρασε επιφυλάξεις για την επίμαχη διάταξη κάνοντας λόγο για την ανάγκη πλήρους ελέγχου της χρηματοδότησης από τον κρατικό μηχανισμό.
 
ΝΔ: Καταλυτική η παρέμβαση Μητσοτάκη  
Σχολιάζοντας την κίνηση στην οποία προχώρησε ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Γαβρόγλου κύκλοι της ΝΔ σημείωναν πως «η σημερινή παρέμβαση του προέδρου της ΝΔ για το καθεστώς χρηματοδότησης του τεμένους, υπήρξε καταλυτική. Προστατεύσαμε τη διαδικασία και πλέον θα πάμε σε ένα πλαίσιο ξεκάθαρο, που θα προστατεύει πλήρως τις συναλλαγές».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48