search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:30
MENU CLOSE

Γαβρόγλου: Τα 18χρονα δεν μπορούν να πιουν ένα ποτό, να ερωτευτούν (Video)

25.05.2017 15:28
Γαβρόγλου: Η ΝΔ θέλει να συντηρήσει ένα πολεμικό κλίμα απίστευτων διαστάσεων - Media

 

Τις τεράστιες επιπτώσεις του εκπαιδευτικού συστήματος στις τελευταίες δύο τάξεις του Λυκείου επισήμανε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, αναφερόμενος στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων κι όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε από το βήμα της Βουλή: «Επιτέλους θα πείτε “ναι” ότι αυτό είναι το πρόβλημα; Προφανώς αυτές οι εισαγωγικές πανελλήνιες εξετάσεις θα καταργηθούν και αυτό είπε ο Πρωθυπουργός. Αυτές οι εισαγωγικές εξετάσεις που το μόνο τους στοιχείο είναι πως είναι αδιάβλητες, αλλά δεν είναι καθόλου αξιόπιστες».

«Αυτές που τυραννούν τα 18χρονα, που δεν μπορούν να πάνε για ένα ποτό το Σάββατο το βράδυ, δεν μπορούν να ερωτευτούν, όταν είναι στην Γ΄ Λυκείου, διότι όλη η οικογένεια παθαίνει μια τεράστια κρίση, μήπως τα παιδιά τους βγουν από αυτή την πορεία. Αυτές οι εξετάσεις οι οποίες καταστρέφουν γενιές ολόκληρες. Και γι’ αυτές τις εξετάσεις δεν έχετε να πείτε τίποτα», πρόσθεσε.

Τέλος, σχολίασε την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και συμπλήρωσε: «Δεν λέτε τίποτα γιατί δεν θέλετε να αναβαθμιστεί το Λύκειο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:30