search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:19
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση της Ναόμι Γουότς για τις δύσκολες στιγμές του χωρισμού της

26.05.2017 07:51
Η εξομολόγηση της Ναόμι Γουότς για τις δύσκολες στιγμές του χωρισμού της - Media

 

Ήταν μαζί για 11 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Ο λόγος για τη Naomi Watts και τον Liev Schreiber οι οποίοι την περασμένη χρονιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, μένοντας, ωστόσο, ενωμένοι για τα παιδιά τους σύμφωνα με όσα δήλωσε η Naomi Watts σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Red.

«Κύριο μέλημα αυτή τη στιγμή είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, καθώς υπάρχει σωστή αντιμετώπιση και κοινός σκοπός και από τους δυο μας» δήλωσε χαρακτηριστικά η 48χρονη και πρόσθεσε: “Μας ενώνει μια βαθιά αγάπη και αμοιβαίος σεβασμός, οπότε πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να διατηρήσουμε τη σχέση που πρέπει να έχουμε ως γονείς για το καλό των παιδιών μας”.

Όσο για την προσωπική της ζωή και την προοπτική ενός νέου έρωτα, η ηθοποιός απάντησε ότι αυτό είναι ένα σενάριο που δε σκέφτεται καθόλου στην παρούσα φάση. “Προς το παρόν, έχω επικεντρωθεί στα δυο μου παιδιά και απολαμβάνω ιδιαίτερα αυτόν τον ρόλο. Όσο για τον χωρισμό, αναφέρει ότι επρόκειτο για μια συνειδητοποιημένη απόφαση που θεωρεί ότι ήταν η σωστή, ωστόσο, παραδέχεται ότι όπως υπάρχουν οι καλές ημέρες έτσι υπάρχουν και οι κακές.

Αναφερόμενη στον πατέρα τον παιδιών της η ηθοποιός είπε τα εξής: «Ο Λιβ είναι ένας απίστευτος πατέρας, υπέροχος άνθρωπος και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ένας επιθυμεί και εύχεται ό,τι καλύτερο για τον άλλον».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:19