search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:30
MENU CLOSE

Ένωση Κεντρώων: «Εδώ και τώρα κυβέρνηση τεχνοκρατών»

26.05.2017 11:36
Ένωση Κεντρώων: Ο μπουναμάς να έχει τη σύμφωνη γνώμη των ξένων - Media

 

«Εδώ και τώρα κυβέρνηση τεχνοκρατών» ζητά, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων σε αντίθεση, όπως υπογραμμίζει, με «τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ που έχουν για καιρό περάσει την αντίληψη ότι η κυβέρνηση τεχνοκρατών δεν είναι κατάλληλη για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, απόδειξη ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου απέτυχε».

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων «το λάθος του Λουκά Παπαδήμου ήταν ότι δέχτηκε να ηγηθεί μίας κυβέρνησης, τα μέλη της οποίας απαρτίστηκαν από πολιτικά πρόσωπα, τα ίδια πρόσωπα που μετείχαν σε αποτυχημένες πολιτικές κυβερνήσεις. Αν τον Νοέμβριο του 2011 ο Λ. Παπαδήμος πάταγε “πόδι” και δεν αποδεχόταν ως υπουργούς στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, και σχημάτιζε ο ίδιος με ευθύνη του μία κυβέρνηση μόνο από τεχνοκράτες, τότε η χώρα μέσα σε ένα με ενάμιση χρόνο θα είχε σταθεί στα πόδια της».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21