search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:40
MENU CLOSE

Ο Λάμπρος Χούτος κατακεραύνωσε ξανά τον Ντάνο!

27.05.2017 07:47
Ο Λάμπρος Χούτος κατακεραύνωσε ξανά τον Ντάνο!  - Media

 

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα βρέθηκαν ο Λάμπρος Χούτος και η Λάουρα Νάργες.

Οι δυο τους σχολίασαν όλες τις εξελίξεις του Survivor, ενώ κάποια στιγμή η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε από τους καλεσμένους της να σχολιάσουν τον Ντάνο! 

Η Λάουρα ξεκίνησε λέγοντας: «Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει βάλει στόχο την πρωτιά, το θέλει πάρα πολύ και είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Μετά η Μελέτη ρώτησε την πρώην παίκτρια του Survivor αν πιστεύει ότι θα συνεχίσει να είναι στο παιχνίδι για καιρό κι εκείνη απάντησε πως πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει και στον τελικό!

Έπειτα η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει φυσικά και την γνώμη του Χούτου για τον Ντάνο: «Νομίζω ότι είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες αγωνιστικά! Όσον αφορά στη συμβίωση τον θεωρώ από τους πιο αδύναμους, στην συμβίωσή του με άλλους και στην επιβίωση που παίζεται με κανόνες γιατί είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που παίζεται με κανόνες, δεν είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο κάνω ότι θέλω, οπότε του το έχω πει και του ίδιου! Ο Θεός τον έχει προικίσει με σωματικά προσόντα, είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, ένα ωραίο παιδί, όπου δεν θα χρειαζόταν μέσα στο παιχνίδι να φερθεί αδύναμα και να παίξει με διαφορετικό τρόπο απ’ότι θα έπρεπε να παίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Χούτος.

 

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:38