search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Τόσκας: Ό,τι κενό ασφαλείας υπάρχει θα κοιτάξουμε να καλυφθεί

27.05.2017 10:17
Θύμα κλοπής ο Νίκος Τόσκας - Τι κατήγγειλε στην αστυνομία (Video) - Media

 

Τον Λουκά Παπαδήμο επισκέφθηκε, το πρωί, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στο «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται μετά από την επίθεση σε βάρος του.

«Είδαμε με ευχαρίστηση ότι η πορεία της υγείας του πηγαίνει καλά. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, είναι σε καλά χέρια», ανέφερε εξερχόμενος από το Νοσοκομείο ο Νίκος Τόσκας, αρνούμενος να δώσει πληροφορίες αναφορικά με τις έρευνες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, παρά τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων, αρκέστηκε να πει ότι η αστυνομία συνεχίζει νυχθημερόν τη διερεύνηση της υπόθεσης και τόνισε πως δεν πρόκειται να γίνουν ανακοινώσεις αν δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες.  

Αναφορικά με τον έλεγχο του τρομοδέματος και πιθανό κενό ασφαλείας, περιορίστηκε στην εξής δήλωση: «Όποιο κενό θα καλυφθεί».

«Η κυβέρνηση και η ηγεσία της αστυνομίας προσπαθεί να φέρει γρήγορα στη Δικαιοσύνη του τρομοκράτες», πρόσθεσε ο Νίκος Τόσκας και συνέχισε: «Δεν έδωσε κανείς το δικαίωμα σε αυτούς τους ανθρώπους να το παίζουν εκδικητές ή ”επαναστάτες”. Ο λαός έχει άλλη εικόνα και γνώμη. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό τους», συμπλήρωσε.

«Είναι λάθος όταν κάποια κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τις περιστάσεις και να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά. Η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τρομοκρατικές πράξεις, γιατί πιστεύει ότι ο λαός κάνει τις αλλαγές και με τις μαζικές του εκδηλώσεις παλεύει για το καλύτερο», πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:58