search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:45
MENU CLOSE

DNA τρομοκρατών σε φάκελο-βόμβα, έχουν στα χέρια τους οι αρχές

27.05.2017 10:45
DNA τρομοκρατών σε φάκελο-βόμβα, έχουν στα χέρια τους οι αρχές - Media

Ένα σημαντικό στοιχείο που ενδεχομένως θα βοηθήσεις τις έρευνες μετά την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ειδήσεις». Όπως αναφέρει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της, οι αρχές  βρήκαν DNA σε φάκελο-βόμβα.

Πρόκειται για έναν από τους φακέλους που δεν είχε εκραγεί κατά την τελευταία  αποστολή τους από τρομοκράτες σε επώνυμα πρόσωπα. Το υλικό θεωρείται πολύ σοβαρό και αναμένεται να αξιοποιηθεί το επόμενο διάστημα, παρότι ο φάκελος προς τον Λουκά Παπαδήμο έχει πλήρως καταστραφεί από την έκρηξη.

Η αντιτρομοκρατική που εκτιμά από προχθές το βράδυ ότι πίσω από την επίθεση κρύβονται οι «Πυρήνες της Φωτιάς» θεωρεί βέβαιο ότι οι εγκέφαλοι της συγκεκριμένης υπόθεσης βρίσκονται εντός των φυλακών και επικεντρώνει σε δύο συγκεκριμένα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης. Η προσοχή στρέφεται και σε τρίτο-νεαρό –πρόσωπο της οργάνωσης που λόγω σπουδών έχει συχνές εξόδους  και πιθανότατα προβαίνει σε «στρατολόγηση» νέων μέλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:45