search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:31
MENU CLOSE

Ασημακοπούλου: Είμαι στο όριο του enough is enough

27.05.2017 10:51
Έλενα Ασημακοπούλου για όσους δε μένουν σπίτι: «Δείτε τι συμβαίνει στην Ιταλία και χαλαρώστε λίγο…» - Media

 

«Τώρα βολεύει ο Τσίπρας» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8.

Kαι συνέχισε λέγοντας: «Τώρα βολεύει ο Τσίπρας για να φτιάξει το περιβάλλον για να επενδύσουν. Όταν όμως θα έρθουν και θα επενδύσουν τα λεφτά τους και θα χρειαστεί να συνεννοηθούν με κάποιον και να ζήσουν κιόλας εδώ, τότε θα διαλέξουν κάποιον που φοράει γραβάτα. Όχι κάποιον τον οποίο έχουν κοροϊδέψει ότι θα βάλει μια γραβάτα μια μέρα και ο οποίος κάνει αστειάκια του τύπου “θα βάλω γραβάτα και θα πάρω το χρέος”» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Έχει ημερομηνία λήξης η χρησιμότητα της κυβέρνησης αυτής από την οπτική σκοπιά των δανειστών».

Η κ. Ασημακοπούλου αναφέρθηκε και στο έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε στη Βουλή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Συρμαλένιο. 

«Εγώ παραδέχομαι ότι πλέον είμαι στο όριο, όπως είναι -νομίζω- ο μέσος Έλληνας με όλα αυτά τα παραμύθια που ακούει. Είμαι στο όριο του enough is enough με τα παραμύθια και το αφήγημα γενικώς, οπότε δεν ανεχθώ άλλο συμπεριφορά που είναι εξωθεσμική».

 

Με πληροφορίες από Real.gr, enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:29