search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:52
MENU CLOSE

Αγνώριστος ο πιτσιρικάς της «Έκτης Αίσθησης» (Photos)

27.05.2017 12:27
Αγνώριστος ο πιτσιρικάς της «Έκτης Αίσθησης» (Photos) - Media

 

Ήταν μόλις 11 χρονών όταν ο Χάλει Τζόελ Όσμεντ πρωταγωνιστούσε με τον Μπρους Γουίλις στο θρίλερ του 1999 «Έκτη Αίσθηση» και η ατάκα του «I see dead people» έχει γράψει κινηματογραφική ιστορία.

Από τότε έχουν περάσει 18 χρόνια και ο κάποτε γλυκούλης Χάλεϊ είναι πλέον ένας άνδρας 30 χρονών, ο οποίος προσπαθεί να κάνει καριέρα ως ηθοποιός, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες όπως πολλά από τα παιδιά-θαύματα του Χόλιγουντ.

Οι παπαράτσι τον εντόπισαν να απολαμβάνει παραλία του Κανκούν στο Μεξικό, μαζί με γυναικεία συντροφιά. Ο ηθοποιός έχει πλέον μούσι και πολλά παραπανίσια κιλά, και είναι απορίας άξιο ότι τον αναγνώρισαν οι φωτογράφοι.

Το 2006, ο Όσμεντ είχε συλληφθεί με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης και της κατοχής ναρκωτικών μετά από τρακάρισμα, το οποίο τον είχε αφήσει με ένα σπασμένο πλευρό και σπασμένο ώμο.

Τα επόμενα τρία χρόνια παρακολουθούσε προγράμματα αποτοξίνωσης και μόλις το 2015 επέστρεψε στον κινηματογράφο με ένα μικρό ρόλο στην ταινία Entourage. Αυτόν τον καιρό, ο ηθοποιός περιμένει την έγκριση του Amazon για την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς Oasis, όπου συμπρωταγωνιστεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10