search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:44
MENU CLOSE

Συνάντηση Ομπάμα- πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι του Κένσινγκτον

27.05.2017 14:55
Συνάντηση Ομπάμα- πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι του Κένσινγκτον - Media

 

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, συναντήθηκε σήμερα, Σάββατο, με τον πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητήσουν τις δράσεις των ιδρυμάτων τους, ενώ παράλληλα ο Ομπάμα ήθελε να εκφράσει από κοντά τα συλλυπητήρια του για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ.

Η φωτογραφία από τη συνάντησή τους αναρτήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του παλατιού στο Τwitter και ο Ομπάμα έκανε retweet, προσθέτοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που είδε τον καλό του φίλο, πρίγκιπα Χάρι.

Ο πρώην πλανητάρχης θα παραμείνει και αύριο στη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πριν λίγες μέρες, στα πλαίσια της μίνι ευρωπαϊκής τουρνέ του, είχε επισκεφθεί και το Βερολίνο, όπου συναντήθηκε με την Άνγκελα Μέρκελ, μία μέρα πριν εκείνη συναντήσει τον Τραμπ. Ο Μπαράκ Ομπάμα έτυχε θερμής υποδοχής από χιλιάδες Βερολινέζους, που έσπευσαν να τον δουν, να τον ακούσουν και να τον χειροκροτήσουν, στην πύλη του Βρανδεμβούργου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:44