search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:07
MENU CLOSE

Τα παραμορφωμένα πόδια του Σακίλ Ο Νιλ… τρόμαξαν το Τwitter! (Photos)

27.05.2017 15:11
Τα παραμορφωμένα πόδια του Σακίλ Ο Νιλ… τρόμαξαν το Τwitter! (Photos) - Media

 

Μια… αηδιαστική έκπληξη επιφύλασσε στους τηλεθεατές ο πρώην άσος του NBA, Shaquille O’Neal, όταν αποφάσισε να δείξει ζωντανά στην κάμερα τα πόδια του.

Το στιγμιότυπο, που έχει γίνει viral, μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα μπάσκετ Κλίβελαντ Καβαλίερς- Μπόστον Σέλτικς, όπου ο πρώην μπασκετμπολίστας ήταν σχολιαστής.   

Ο εκφωνητής ξαφνικά αναφώνησε: «Για δείτε αυτά τα νύχια», η κάμερα γύρισε προς τα πόδια του Ο Νιλ και όλοι έμειναν άναυδοι με το θέαμα.    

 

Μάλιστα το θέαμα σχολίασε μέχρι και ο γιος του μπασκετμπολίστα. «Σκεφτείτε μόνο ότι βλέπω τα δάχτυλά του εδώ και 17 χρόνια…Έχω τρομάξει», έγραψε ο Shareef O’Neal, ακολουθώντας τα χιλιάδες σχόλια που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής στο twitter.    

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Shaquille O’Neal δείχνει τα πόδια του, αφού το είχε κάνει και πέρυσι σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, προκαλώντας ανάλογες αντιδράσεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:06