search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:25
MENU CLOSE

Έξαλλη η οικογένεια του Ντάνου με τους Μαχητές: «Πάντα παίζει τίμια. Και στο Survivor και στη ζωή»

27.05.2017 15:04
Έξαλλη η οικογένεια του Ντάνου με τους Μαχητές: «Πάντα παίζει τίμια. Και στο Survivor και στη ζωή»   - Media

 

Εν εξάλλω είναι η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου για όσα ακούστηκαν πριν από λίγες ημέρες για τον ίδιο από τους Μαχητές.

Οι τελευταίοι έκαναν ένσταση σε έναν αγώνα που έπαιξαν, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Ντάνος δεν είχε πατήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο της αρένας που ήταν υποχρεωτικό, αφήνοντας αιχμές ότι το έκανε για να κερδίσει χρόνο και φυσικά να προπορευτεί του αντιπάλου του, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Mάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. 

«Εδώ στο νησί έχουν στενοχωρηθεί πολύ όλοι με αυτήν την εξέλιξη και με τα όσα ακούστηκαν από τους Μαχητές. Γιατί όλοι ξέρουν τον Γιώργο από μικρό παιδί», είπε η θεία του Ντάνου, Στράνζκα Σουλτάνη και συμπλήρωσε: «Όταν τρέχεις τόσο γρήγορα δεν ξέρεις πού πατάς. Είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι παίχτες έχουν ατυχήματα; Ο Γιώργος πάντα παίζει τίμια. Και στο “Survivor” και στην κανονική ζωή… Αυτό το ξέρουν όλοι».

Η ίδια πρόσθεσε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Θέλουν να κάνουν ντόρο. Βλέπουν ότι ο Γιώργος νευριάζει όταν τον αδικούν και ποντάρουν σε αυτό». Όσο για το πώς είναι ο ανιψιός της στην κανονική του ζωή, η ίδια ανέφερε: «Ο Γιώργος κάνει πάντα καλό, βάζει πάνω από όλα τον συνάνθρωπο και τρέχει χωρίς να λογαριάζει τον κίνδυνο. Ακόμη και τότε που έσωσε δυο ανθρώπους από πνιγμό στη θάλασσα». 

Πηγή: Secret

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28