search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:59
MENU CLOSE

Χωρίς τρένα και προαστιακό από Τρίτη έως Πέμπτη

27.05.2017 15:37
Σύγκρουση τρένων στην Αλεξάνδρεια: Τουλάχιστον 37 νεκροί και 123 τραυματίες (Photos-Video) - Media

Στην κατάργηση όλων των δρομολογίων της για τρεις ημέρες μετά τις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 

 

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) ανακοίνωσε -με εξώδικό της προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ- την απόφασή της να προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας την Τρίτη 30.05.2017 και την Τετάρτη 31.05.2017 και σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη 01.06.2017.

Η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για να προφυλάξει από την ταλαιπωρία, αναστάτωση και σύγχιση το επιβατικό κοινό, αποφάσισε την κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των δρομολογίων για τις παραπάνω ημερομηνίες με αποτέλεσμα από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη να μην πραγματοποιηθεί κανέναν δρομολόγιο. 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει, προς το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της, τη λύπη της για την απόφασή της αυτή, στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες για τους συμπολίτες μας, με δεδομένο ότι το τρένο εξακολουθεί να είναι το πιο φθηνό και το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52