search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:18
MENU CLOSE

Ντοκουμέντο: Η σοκαριστική στιγμή που ο μακελάρης του Μάντσεστερ πυροδοτεί τη βόμβα

28.05.2017 06:50
Ντοκουμέντο: Η σοκαριστική στιγμή που ο μακελάρης του Μάντσεστερ πυροδοτεί τη βόμβα - Media

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία εικόνες από κάμερες ασφαλείας μέσα στο στάδιο Αρένα όπου εντοπίστηκε ο μακελάρης Salman Abedi, δευτερόλεπτα πριν πυροδοτήσει τη βόμβα στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε σκοτώνοντας 22 ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον 119.

Ο Abedi, φορά σκούρα ρούχα και καπέλο του μπέιζμπολ, έχει ένα σακίδιο στην πλάτη και το χέρι μέσα στο μπουφάν δευτερόλεπτα πριν πυροδοτήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό σκορπώντας τον θάνατο.

Οι αστυνομικοί έχουν χαρτογραφήσει βάσει των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας όλη τη διαδρομή του μακελάρη μέχρι τα τελευταία ανατριχιαστικά λεπτά.

Δημοσιοποιεί τις φωτογραφίες σε μια προσπάθεια να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες που ενδεχομένως συμβάλουν στις έρευνες. Τουλάχιστον 1.000 αστυνομικοί παίρνουν μέρος στις έρευνες οι οποίες έχουν θετική εξέλιξη ανέφερε αξιωματικός.

Ο Abedi, 22 βγήκε στον σταθμό Victoria πήρε ασανσέρ και ανέβηκε ένα επίπεδο στον χώρο του σταδίου. Φαίνεται χαλαρός να ακουμπά στον τοίχο του ασανσέρ…τίποτα στη συμπεριφορά του δεν προμηνύει αυτό που θα συμβεί.

Το χέρι του διαρκώς στην αριστερή τσέπη εκεί που έχει τον πυροδότη της βόμβας.

Βγαίνοντας από το ασανσέρ στρίβει αριστερά περπατάει λίγα μέτρα και μπαίνει στου φουαγιε  του σταδίου.

 

Πηγή: thesun.co.uk

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:18