search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:30
MENU CLOSE

Σπαράζει καρδιές ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη στο μνημόσυνό του: Μου είχε πει θα νικήσω, αλλά δεν νίκησε (Video)

28.05.2017 09:27
Σπαράζει καρδιές ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη στο μνημόσυνό του: Μου είχε πει θα νικήσω, αλλά δεν νίκησε (Video) - Media

 

Σαράντα ημέρες έχουν περάσει από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη και συγγενείς και φίλοι του αγαπημένου ηθοποιού βρέθηκαν στο μνημόσυνό του στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ο αδελφός του Γιάννης και η Άννα Φόνσου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

Εμφανώς καταβεβλημένος ο αδελφός του δήλωσε: «Ήταν ο λατρεμένος μου αδερφός!» είπε, δείχνοντας μια φωτογραφία του ηθοποιού, με ιδιόχειρη αφιέρωση πάνω του.

«Μου έλεγε “Θα νικήσω!”, αλλά δεν νίκησε. Έχασα σε 20 μέρες 11 κιλά από το σοκ, το στρες και τη στενοχώρια, είμαι σε αδυναμία, με δυσκολία περπατάω, εγώ εντάξει, εκείνο το πλάσμα που έφυγε, ο Θεούλης το έστειλε για να κάνει καλό στη Γη, γιατί το πήρε επάνω πάλι;».

»Η κόρη του έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού μέσα στο νοσοκομείο, οπότε πήγαινα εγώ κάθε μέρα, μακάρι να ζούσε κι ας πήγαινα για πολλούς μήνες. Να ‘ναι καλά η σύζυγός του, καταλαβαίνω όσα τραβάει, δεν έχουμε επαφή, γιατί τραβάει καθένας τον πόνο του. Δεν τον έχω δει στον ύπνο μου και δεν θέλω. Τα τελευταία του λόγια ήταν: «Θα νικήσω, θα νικήσω!» και του έλεγα θα νικήσεις, γιατί πάντα βγαίνεις νικητής! Έκανε πολύ καλό, βοηθούσε όλο τον κόσμο!

Εγώ τον μεγάλωσα. Είμαι 7 χρόνια μεγαλύτερός του, είχε άστρο από μικρός. Όταν ήταν δύο χρονών, έφυγε από τη ζωή και επανήλθε, έφεραν παπά για να τον βαφτίσουν, και αμέσως ξαναβρήκε τη ζωή. Έτσι ξαφνικά τα έκανε ο Στάθης όλα!» είπε ο αδερφός του ηθοποιού.

 «Βρέχει σήμερα, και του Στάθη του άρεσε η βροχή. Δεν έχω πιστέψει ότι έχει φύγει, είναι σαν να είναι πλάι μας, σαν να παίζει, γιατί αυτό ήταν, ένας σπουδαίος ηθοποιός. Στο νοσοκομείο ήταν αξιοπρεπέστατος από την κορφή μέχρι τα νύχια. Ο Στάθης ζει!» είπε η Άννα Φόνσου, και αποχώρησε εσπευσμένα, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03