search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:49
MENU CLOSE

Φώφη: Αναγκαίο να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί του και ο λαϊκισμός

28.05.2017 14:01
Φώφη: Αναγκαίο να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί του και ο λαϊκισμός - Media

 

«Είναι αναγκαίο να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ και μαζί του ο λαϊκισμός και ο κυνισμός. Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προϋποθέτει την ενδυνάμωση της Δημοκρατικής παράταξης. Αυτά τα δύο πάνε μαζί», τονίζει η Φώφη Γεννηματά στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στη συμφωνία της με τους δανειστές, χαρακτηρίζοντάς την «συμφωνία ντροπής», καθώς και «προσβλητική για τη χώρα και εξοντωτική για τους πολίτες».

«Τα έδωσαν όλα, για να κρατήσουν την καρέκλα τους. Το 4ο μνημόνιο έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κ. Τσίπρα. Καμία ελπίδα δεν υπάρχει με την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να βγούμε από την κρίση», συμπληρώνει η κ. Γεννηματά, η οποία για τα αντίμετρα δηλώνει ότι είναι «το νέο μεγάλο παραμύθι του κ. Τσίπρα για να θολώσουν τα νερά».

Εκφράζει την πεποίθηση ότι «η Δημοκρατική Παράταξη με την ψήφο των πολιτών θα έχει κεντρικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις», ενώ χαρακτηρίζει το επικείμενο συνέδριο ως ένας «πολύ σημαντικός σταθμός στην πορεία ανασυγκρότησης και ενότητας της παράταξης», καθώς θα οριστικοποιήσει το πολιτικό μας στίγμα και το σχέδιο Ελλάδα ως βάση για την εναλλακτική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28