search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:04
MENU CLOSE

Survivor Spoiler: Μάθετε ποιοί χάνουν την ασυλία και ποιοι θα είναι προτεινόμενοι

29.05.2017 13:14
Survivor Spoiler: Μάθετε ποιοί χάνουν την ασυλία και ποιοι θα είναι προτεινόμενοι - Media

 

Σήμερα, «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα μονομαχήσουν για το ποιος θα κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία. Ένας αγώνας που δεν θέλει κανένας να χάσει! Και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη. Δεν τους απασχολεί τόσο το έπαθλο φαγητού όσο το να μην αναγκαστούν να διώξουν κάποιον παίκτη τους!

Σήμερα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το αγώνισμα της ασυλίας θα κερδίσουν οι….ΜΑΧΗΤΕΣ…στέλνοντας τους «Διάσημους» στον τάκο, αναγκάζοντας τους να βγάλουν υποψηφίους κάποιους συμπαίκτες τους… Και εδώ έρχεται η ανατροπή!!!!

Όπως λένε οι ίδιες και αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly αυτή την φορά δεν θα είναι τρεις ή τέσσερις οι υποψήφιοι αλλά… ΔΥΟ!!! Καλά ακούσατε… Και αυτοί που θα βγουν προτεινόμενοι είναι … ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης! Το γιατί θα βγουν δύο υποψήφιοι και όχι τρεις, μένει μόνο να το δούμε το βράδυ! Η πληροφορία αυτή, είναι από την πιο έγκυρη πηγή που υπάρχει και δεν παίρνει περιθώριο για καμία διάψευση!

Πηγή: Youweekly

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44