search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:59
MENU CLOSE

Η σπάνια εξομολόγηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τη μητέρα του Νταϊάνα

29.05.2017 13:40
Η σπάνια εξομολόγηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τη μητέρα του Νταϊάνα - Media

 

«Μου πήρε 20 ολόκληρα χρόνια να συμβιβαστώ με τον θάνατο της μητέρας μου» εξομολογήθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο ανδρικό περιοδικό GQ για το εξώφυλλο του οποίου φωτογραφήθηκε.

Μάλιστα, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του, προβάλλοντας προς τα έξω όμορφες, καθημερινές στιγμές που ζει με την οικογένειά του, ενώ δε διστάζει να μοιραστεί τη μεγάλη του λύπη για το γεγονός ότι η μητέρα του δεν πρόλαβε να γνωρίσει τη γυναίκα του ούτε να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cabridge πόζαραν στον κήπο του σπιτιού τους με τα δυο τους παιδιά και τον αγαπημένο τους σκύλο, προβάλλοντας την οικόνα της τέλειας οικογένειας.

“Δε θα μπορούσα να ζήσω χωρίς την σταθερότητα και το αίσθημα ασφάλειας που δίνει η οικογένεια. Θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου μέσα σε ένα ευχάριστο, σταθερό και ασφαλές περιβάλλον. Για μας αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θέλω ο George να μεγαλώσει μέσα σε έναν πραγματικό κόσμο και όχι πίσω από τους τοίχους του παλατιού. Πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζει τον κόσμο εκεί έξω”.

Αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο της μητέρας του το 1997 εξομολογείται ότι του πήρε 20 οκόκληρα χρόνια να συμβιβαστεί με τον χαμό της και ότι το γεγονός ότι όλος ο κόσμος γνώριζε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, του το έκανε πιο δύσκολο.

«Θα ήθελα να είναι εδώ, να μπορεί να με συμβουλέψει, να γνωρίζει την Κέιτ και να βλέπει τα εγγόνια της να μεγαλώνουν. Με λυπεί τόσο πολύ που δε θα είναι ποτέ εδώ και που τα μέλη της οικογένειάς μου δε θα τη γνωρίσουν ποτέ…» είπε συγκινημένος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:59