search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:37
MENU CLOSE

Γιουνκέρ για Μητσοτάκη: Έφυγε ένας «πεπεισμένος ευρωπαϊστής»

29.05.2017 13:26
Γιούνκερ: «Το πιο δύσκολο θέμα που αντιμετώπισα στην πολιτική μου ζωή ήταν η Ελλάδα» - Media
 
Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έστειλε εκ μέρους του Κολλεγίου των Επιτρόπων ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, χαρακτηρίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό τη Ελλάδας «εμβληματική προσωπικότητα» της πολιτικής ζωής της χώρας.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Γιουκέρ δήλωσε:
 
«Με μεγάλη μου λύπη ενημερώθηκα για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ένας πεπεισμένος ευρωπαϊστής, ήταν μία από τις εμβληματικές προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της Ελλάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας που ξεπέρασε τα 50 χρόνια.
 
Η ζωή του ήταν στενά συνδεδεμένη με την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδα και τη σημαντική στιγμή της οικοδόμησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από μέρους μου και των μελών της Επιτροπής, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28