18/11/2019 07:18:55

Στο πλευρό του Γιώργου Φιλιππάκη και ο Γιάννης Κανελλάκης: Και δύο, και τρεις βόμβες (Photo)

Στο πλευρό του Γιώργου Φιλιππάκη και ο Γιάννης Κανελλάκης: Και δύο, και τρεις βόμβες (Photo) - Media
 
Σε… «γραμμή Φιλιππάκη» κινείται και ο Γιάννης Κανελλάκης.
 
Ο γνωστός δημοσιογράφος, με κείμενό του που ανήρτησε στο Facebook, τάχθηκε υπέρ της άποψης που διατύπωσε ο συνάδελφός του και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, δίνοντας μάλιστα στην ανάρτησή του τον τίτλο: «Και δύο και τρεις βόμβες».
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Κανελλάκης έγραψε:
 
«Αντί ο μεγαλοτραπεζίτης και πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, να απαντήσει στα απανωτά και επίμονα ερωτήματα, για το μέγεθος της περιουσίας του σήμερα, που έχει αποκτήσει μαζί με την σύζυγό του, καταθέτει μηνύσεις σε βάρος δημοσιογράφων, οι οποίοι διατυπώνουν απόψεις και σχόλια σχετικά με την "πορεία, τα έργα και τις πράξεις πουλημένων πολιτικών", οι οποίοι αγνοούν τα "πάθη, τα μαρτύρια, την φτώχεια και τις περιπέτειες" στα οποία έχουν οδηγήσει τις τελευταίες δεκαετίες τον ελληνικό λαό και συνεχίζουν να πλουτίζουν σε βάρος του!
 
Εγώ δεν θα … τσιγκουνευτώ τις… βόμβες-πακέτα που θα μπορούσαν να "σκάσουν" στα πόδια του κάθε Στουρνάρα και άλλων διεφθαρμένων πολιτικών, αλλά όπως λένε συμπολίτες μας, "δεν θα ήταν καθόλου παράλογο να έσκαγαν δύο και τρεις βόμβες στα πόδια και του Στουρνάρα και του Παπαντωνίου και του Αλογοσκούφη και του Σουφλιά και του Καραμανλή και του Παπακωνσταντίνου και πολλών άλλων διεφθαρμένων πολιτών, οι οποίοι θεωρούνται υπεύθυνοι για την οικονομική τραγωδία, την εξόντωση, την εξαθλίωση και την χρεοκοπία, που ζει σήμερα ο ελληνικός λαός!".
 
Τα πρωτοφανή οικονομικά μέτρα, τα μνημόνια, και τόσα άλλα βάρβαρα χαράτσια, που καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες, είναι αποτέλεσμα της διεφθαρμένης, βρώμικης και διαπλεκόμενης πολιτικής των τελευταίων δεκαετιών και πρέπει οι ένοχοι, όπως είπε και ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Καρ. Παπούλιας, να πληρώσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!
 
Και φυσικά οι συμπολίτες μας δεν σταματούν μόνο στις καταγγελίες τους κατά των διεφθαρμένων και απατεώνων πολιτικών, αλλά μιλούν και για τα βαποράκια, τρωκτικά και πουλημένα "δημοσιογραφάκια της δημοσιογραφίας της λάσπης και της εξάρτησης", για τα οποία "δεν θα είχαν αντίρρηση αν στα πόδια κάποιων απ’ αυτούς έσκαγαν βόμβες-πακέτα προς παραδειγματισμό!!!". Αυτά προς το παρόν…».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.