search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Κάτι τρέχει: Γνωστή σταρ με -πολλά- παραπανίσια κιλά – Έγκυος ή κάτι άλλο; (Photos)

29.05.2017 14:52
Κάτι τρέχει: Γνωστή σταρ με -πολλά- παραπανίσια κιλά - Έγκυος ή κάτι άλλο; (Photos) - Media

 

Προβληματισμό στους απανταχού φανς της, αλλά και στα ΜΜΕ έχει προκαλέσει η εμφάνιση της σούπερ σταρ της ποπ, η οποία δείχνει να έχει πάρει το τελευταίο διάστημα πολλά κιλά και, κυρίως, να μην δείχνει να ενδιαφέρεται για αυτό.

Μιλάμε, φυσικά, για τη Rihanna, η οποία συνελήφθει από το φακό των παπαράτσι σε νυχτερινή της έξοδο, όπου το επιπλέον βάρος που η σταρ της μουσικής έχει πάρει… δεν κρύβεται με τίποτα. Πολλώ δεν μάλλον όταν στο παρελθόν η Rihanna είχε από τα πιο «κολασμένα» σώματα στην σόουμπιζ.

Η εμφάνιση της Riri, όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά οι φανς της, έχει πυροδοτήσει και σενάρια για πιθανή εγκυμοσύνη της, αν και έχει χωρίσει με τον τελευταίο σύντροφό της, τον Κρις Μπράουν.

Από την άλλη, πάντως, κάποιοι φανς στα social media υπερασπίζονται το δικαίωμα μιας σταρ να πάρει και λίγα κιλά παραπάνω και τονίζουν ότι το τι τρώει η Rihanna δεν αφορά κανέναν…

Για να δούμε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:35