search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55
MENU CLOSE

Σόιμπλε… μυστηριώδης: Μετά τις εκλογές θα σας πω αν παραμείνω υπουργός Οικονομικών

29.05.2017 17:08
«Χρησμός» Σόιμπλε για το Brexit: Είτε δεν θα φύγει είτε θα ξαναγυρίσει... - Media
 
«Σφίγγα» σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να μετακινείται από το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας παρέμεινε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επιτείνοντας την αγωνία όλων όσοι αναμένουν την… αποχώρησή του.
 
Έτσι, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι το ερώτημα κατά πόσον θα παραμείνει στο πόστο του και μετά τις εθνικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου θα απαντηθεί μετά την διεξαγωγή των εκλογών.
 
Ο 74χρονος «ισχυρός άνδρας» της γερμανικής οικονομίας ρωτήθηκε κατά την ετήσια συνάντηση φοροτεχνικών που διεξάγεται στο Μόναχο κατά πόσον θα ταξιδέψει ως υπουργός Οικονομικών στο συνέδριο και τον επόμενο χρόνο.
 
«Θα ασχοληθούμε με το ερώτημα του τι θα συμβεί μετά τις εκλογές, μόλις αυτές διεξαχθούν», τόνισε ο Σόιμπλε που βρίσκεται στο κυβερνητικό πόστο αυτό από το 2009. Πρόσθεσε, πάντως, ότι «μπορούμε να πούμε ότι θα παραδώσουμε ένα υπουργείο που θα βρίσκεται σε τάξη».
 
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Emnid, οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) της Άγγελας Μέρκελ εξασφαλίζουν το 38% της πρόθεσης ψήφου ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου, ενώ το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) που συγκεντρώνει το 25%.
 
(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55