search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:12
MENU CLOSE

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Νίκου Καρβέλα στο Star Academy (Photo)

30.05.2017 12:55
Epsilon: Αγωγή «μαμούθ» κατά του Νίκου Καρβέλα  (Photo) - Media
 
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Νίκος Καρβέλας μετά από το επεισοδιακό live του Star Academy το Σάββατο 27 Μαΐου (όταν συγκρούστηκε δριμύτατα με τον παρουσιαστή της εκπομπής Μένιο Φουρθιώτη) οδηγήθηκε σε οριστική ρήξη με το Epsilon TV, το οποίο και ανακοίνωσε -με πολύ λακωνικό τρόπο- τη διακοπή συνεργασίας του με τον συνθέτη.
 
Ωστόσο, φαίνεται ότι η παραγωγή της εκπομπής κατέληξε γρήγορα στον αντικαταστάτη του Νίκου Καρβέλα, που δεν είναι άλλος από το Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος στα τελευταία live του talent show είχε ήδη θέση guest κριτή, σχολιάζοντας με το δικό του, προσωπικό και ενίοτε καυστικό τρόπο τις εμφανίσεις των παικτών. 

Ποιός θα είναι ο νέος κριτής του Super Star Academy?? Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StarAcademygr (@staracademygr) στις

Μάλιστα, η ανακοίνωση της αντικατάστασης του Νίκου Καρβέλα με τον Νίκο Μουρατίδη ανακοινώθηκε και στο Ιnstagram του Epsilon TV με μια φωτογραφία που απεικονίζει τη νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Μάλιστα, το κανάλι εντείνει το μυστήριο, ανακοινώνοντας και νέο -μάλλον, guest- κριτή ο οποίος θα παρουσιαστεί στην εκπομπή της 3ης Ιουνίου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28