search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:26
MENU CLOSE

Κορίτσι για… σπίτι: Διεθνές τοπ μόντελ κεντάει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί (Photos)

30.05.2017 15:56
Κορίτσι για… σπίτι: Διεθνές τοπ μόντελ κεντάει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί (Photos) - Media

 

Η Σίνα Λίαμ (Sheena Liam) είναι ένα διεθνές τοπ μόντελ. Γεννήθηκε στη Μαλαισία, είναι κινεζικής καταγωγής και είναι η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του Asia’s Next Top Model. Έχει κι ένα χόμπι, στο οποίο επιδίδεται ανάμεσα σε προσκλήσεις για κάστινγκ, εμφανίσεις σε πασαρέλα και αεροπορικά ταξίδια σε Λος Άνζελες, Λονδίνο, Παρίσι: η Σίνα κεντάει.

 «Πάντα μπορούσα να ζωγραφίζω, αλλά έως πριν δύο χρόνια, ποτέ δεν μου περνούσε απ’ το μυαλό να το εφαρμόσω στο κέντημα» δήλωσε η Σίνα στο «Martha Stewart Living». «Ο κόσμος είναι πράγματι εντυπωσιασμένος, άρα συνεχίζω με αυτό». Στ’ αλήθεια εντυπωσιασμένος ο κόσμος, όπως αποδεικνύεται από τους 50.000 followers που έχει ο λογαριασμός της στο Instagram (και στον οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει τα δημιουργήματά της).

 Με μαύρη κλωστή, κεντά απλά γυναικεία προφίλ. Και κατά έναν παράξενο τρόπο, όλα θυμίζουν τη Σίνα Λίαμ. «Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου βασίζεται σε φωτογραφίες του εαυτού μου» εξομολογείται. «Συνήθως, ξεκινάω από μια φωτογραφία μου για να δημιουργήσω ένα σχέδιο, το οποίο με το που ολοκληρωθεί σε απλές γραμμές, μεταφέρεται στον καμβά και τότε αρχίζω το κέντημα».

 Σε όλα τα κεντήματα της Σίνα, τα μαλλιά κυλούν ελεύθερα: είτε σε μακριές μπούκλες, είτε σε δυο κοτσίδες που ρέουν ως καταρράκτες, είτε σε γεμάτο κότσο ψηλά. «Λατρεύω να χρησιμοποιώ φιγούρες, γλώσσα του σώματος, χέρια, για να εκφράσω μια διάθεση. Τα μαλλιά και το πού τα βάζεις δίνουν πράγματι έμφαση σε μια κίνηση» δηλώνει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24