search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:06
MENU CLOSE

Καραπαπάς: «Μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον Ολυμπιακό»

30.05.2017 17:53
Καραπαπάς: «Μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον Ολυμπιακό» - Media

 

«Βολές» κατά του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, από τον Κώστα Καραπαπά, που καυτηρίασε τις δηλώσεις του για την παραχώρηση του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη κι όχι στον Ολυμπιακό.

Η ατάκα του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, πως έχει διακρίνει δυσαρέσκεια από πλευράς Ολυμπιακού για την πώληση του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη κι όχι στους «ερυθρόλευκους» προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Καραπαπά. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός άφησε αιχμές για το ρόλο και τις κινήσεις του κ. Πετρίδη και τον κάλεσε να μην ασχοληθεί ξανά με τους Πειραιώτες.

Η ανάρτησή του στο Facebook:

«Επειδή ο απίθανος που παριστάνει τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να ασχολείται με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και με το αν είναι “θυμωμένος” για την υπόθεση Σωτηρίου, έχω να πω δυο πράγματα.

1) Αυτοί που πρέπει να είναι θυμωμένοι είναι οι μέτοχοι της ομάδας του και το Δ.Σ. Από τη στιγμή που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε ξεκάθαρο ότι όσα λεφτά κι αν δώσει η Κοπεγχάγη θα προσφέρει παραπάνω, προφανώς είχε δικούς του λόγους και προσωπικό συμφέρον να τον πάει εκεί. Το γιατί ας το ρωτήσουν οι μέτοχοι.

2) Με την ευκαιρία ας τον ρωτήσουν και για την υπόθεση Ντε Βινσέντι και συγκεκριμένα για τα ακριβή νούμερα της πώλησης του… Ας την ψάξουν την ιστορία οι αρμόδιοι…

Αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κύριο Πετρίδη. Ας μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…”.

 

Πηγή: sport-fm

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05