search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Ηχηρό μήνυμα Πούτιν προς ΝΑΤΟ: Σταματήσατε να εφευρίσκεστε «ρωσικές απειλές»

31.05.2017 06:45
Ηχηρό μήνυμα Πούτιν προς ΝΑΤΟ: Σταματήσατε να εφευρίσκεστε «ρωσικές απειλές»  - Media

Στο Παρίσι βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν όπου και συνάντησε τον Γάλλο ομόλογό του, Εμμανουέλ Μακρόν.

Μετά τη συνάντησή του με τον Μακρόν, ο Πούτιν επισκέφτηκε το ρωσικό ορθόδοξο κέντρο  του Παρισιού απ΄ όπου και παραχώρησε συνέντευξη στην Le Figaro.

Στη συνέντευξή του ο Πούτιν, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις της Ρωσίας με τη Γαλλία αλλά και με τη Δύση, ενώ επικεντρώθηκε στο κομμάτι της «επιρροής» που φαίρεται να ασκεί η χώρα του στις προεκλογικές εκστρατείες άλλων χωρών,

«Η μόνη προοπτική  που υπάρχει, είναι η συνεργασία σε όλους τους τομείς.  Και ειδικά στον τομέα της ασφάλειας », τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του σημείωσε πως το νούμερο ένα πρόβλημα για εκείνον είναι η τρομοκρατία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ΝΑΤΟ και σε όλα όσα ειπώθηκαν αναφορικά με τη Ρωσία τόσο στη συνάντηση των ηγετών του ΝΑΤΟ όσο και στο περιθώριο των G7.

«Πρέπει να σταματήσουν [σ.σ. οι ηγέτες του ΝΑΤΟ] να εφευρίσκουν  φανταστικές ρωσικές απειλές», όπως  αυτοί οι «υβριδικοί πόλεμοι», δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

«Όπως είπατε και εσείς, κάτι τέτοιο, το μόνο που κάνει είναι να φοβίζει τον κόσμο και βασίζεται σε φανταστικά στοιχεία», κατέληξε ο Ρώσος Πρόεδρος.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33