search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:25
MENU CLOSE

Πρώτο στα βρετανικά charts τραγούδι κατά της Τερέζα Μέι – «Είσαι ψεύτρα» (Video)

31.05.2017 07:11
Πρώτο στα βρετανικά charts τραγούδι κατά της Τερέζα Μέι  - «Είσαι ψεύτρα» (Video) - Media

Με τις εκλογές της 8 ης Ιουνίου να πλησιάζουν  φαίνεται πως τα «προβλήματα» για την Τερέζα Μέι έχουν αρχίσει να αυξάνονται.

Σαν να μην έφτανε η δημοσκόπηση από τα YouGov η οποία δείχνει πως το Κόμμα των Συντηρητικών της Τερέζας Μέι κινδυνεύει να χάσει την πλειοψηφία στη Βουλή στις εκλογές, η Βρετανίδα πρωθυπουργός καλείται να αντιμετωπίσει και ένα… τραγούδι το οποίο την αποκαλεί «ψεύτρα».

Μάλιστα, το τραγούδι βρίσκεται στο πρώτο στα βρετανικά charts μουσικής από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.Μεταξύ άλλων το τραγούδι χλευάζει το σύνθημά της Τερέζα Μέι περί «ισχύος και σταθερότητας» ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Το τραγούδι ονομάζεται «Liar liar GE2017» (ψεύτρα ψεύτρα γενικές εκλογές 2017) από το συγκρότημα Captain SKA και στοχοποιεί τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζει όλα αυτά τα χρόνια το Συντηρητικό Κόμμα.

«Όλοι μας ξέρουμε ότι στους πολιτικούς αρέσει να λένε ψέματα

Μεγάλα, μικρά, ψέματα

Το να λένε ότι είναι ισχυροί και σταθεροί, δεν παραπλανούν

Συνεχίζουν να μας εξαπατούν» αναφέρει χαρακτηριστικά το τραγούδι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:23