search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:28
MENU CLOSE

Το ταξίδι του μέλιτος για την Πίπα συνεχίζεται: Με υδροπλάνο στο Σίδνεϊ (Video + Photos)

31.05.2017 07:38
Το ταξίδι του μέλιτος για την Πίπα συνεχίζεται: Με υδροπλάνο στο Σίδνεϊ (Video + Photos) - Media

 

Η Πίπα Μίντλετον και ο Τζέιμς Μάθιου μετά τον πολυτελέστατο γάμο τους, περνούν ανέμελες στιγμές στο ταξίδι του μέλιτος.

Το νησί του Μάρλον Μπράντο ήταν ο προορισμός που επέλεξαν για να χαρούν τις πρώτες τους ημέρες ως νιόπαντροι, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι στιγμές εκεί δεν ήταν αρκετές ώστε το ζευγάρι να μείνει ικανοποιημένο. Έτσι, αποφάσισαν να επισκεφθούν και δεύτερο προορισμό, αυτή τη φορά, το Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Το βασιλικό ζεύγος ταξίδεψε, μάλιστα, με ιδιωτικό υδροπλάνο προκειμένου να αποφύγει την πολυκοσμία και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αμέσως μετά την άφιξή τους, οι δυο τους απόλαυσαν ένα πλουσιοπάροχο γεύμα σε ένα πολυτελέστατο εστιατόριο στο οποίο και παρέμειναν για τρεις ώρες.

Όπως παρατηρούμε στις φωτογραφίες, οι δυο τους είναι απλά ντυμένοι, με τον Τζέιμς Μάθιου να φορά ένα τζιν παντελόνι με ένα μπλε πουλόβερ και την Πίπα Μίντλετον ένα φόρεμα ως το γόνατο σε άλφα γραμμή το οποίο συνδύασε με ένα κομψό ζακετάκι.

Οι δυο τους φαίνονται ιδιαίτερα ευδιάθετοι, με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη,  ενώ ο ένας δε σταμάτησε στιγμή να κρατά το χέρι του άλλου. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:28