search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:22
MENU CLOSE

Αναστάτωση στο Λίβερπουρλ από διαρροή αερίου: Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών – Μια σύλληψη (Photos -Video)

31.05.2017 08:14
Αναστάτωση στο Λίβερπουρλ από διαρροή αερίου: Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών - Μια σύλληψη (Photos -Video) - Media

Ένας άντρας συνελήφθη στο Μέρσεϊσαϊντ στο Λίβερπουλ της Βρετανίας με τη κατηγορία της δολοφονίας μιας γυναίκας και δυο παιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Liverpool Echo, η αστυνομία εκλήθη στο σημείο νωρίς το πρωί όταν γείτονες άκουσαν δυνατές φωνές και κραυγές να έρχονται από το σπίτι.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία η οποία και εντόπισε μέσα στο σπίτι τα άψυχα σώματα μιας γυναίκας και δύο παιδιών. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 30χρονου άντρα και δήλωσαν πως ακόμα οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο.

Ωστόσο, αναστάτωση προκλήθηκε όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους κατοίκους των γύρω σπιτιών να εκκενώσουν την περιοχή καθότι υπήρχε ο φόβος της διαρροής υγραερίου.

Άμεσα, στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες, ασθενοφόρα και επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, 36 άτομα έχουν ήδη εκκενωθεί από τα σπίτια τους και μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Ο 30χρονος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται να διεξαχθεί νεκροψία στις σορούς της γυναίκας και των παιδιών ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:22