search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:25
MENU CLOSE

Κρήτη: Έξαλλοι οι γονείς των μαθητών που έγραψαν έκθεση με θέμα το… Survivor

31.05.2017 10:43
Αποκάλυψη-«βόμβα» για το Survivor (Video) - Media

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει σε γονείς αλλά και μαθητές της Β’ τάξης Λυκείου του Ηρακλείου το θέμα στο οποίο εκλήθησαν να εκφράσουν την άποψή τους στο πλαίσιο του μαθήματος της έκθεσης στο οποίο διαγωνίστηκαν στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Μοιάζει απίστευτο και όμως αληθινό, σαν θέμα μπήκε το φαινόμενο του reality Survivor. Με την Ελλάδα να ταλανίζεται από καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα, δυστυχώς το φαινόμενο Survivor εκτρέφεται από την αδυναμία της ελληνικής κοινωνίας να ανταποκριθεί σε αυτές τις δυσκολίες να επιλέξει άλλο πρόγραμμα στην φτωχή από όραμα, πρόγραμμα, ψυχαγωγία, ντοκιμαντέρ της ελληνικής τηλεόρασης. 

Τηλεόραση με τις επαναλήψεις των σήριαλ και τους υπουργούς να τους απασχολούν πότε θα μιλήσουν στη βουλή για να μην πέσουν πάνω στο συγκεκριμμένο reality οδήγησαν και τους καθηγητές που και οι ίδιοι μπορεί να το παρακολουθούν να επιλέξουν το σχολιασμό για το «χάζεμα» της ζωής των άλλων.

 Γονείς που μίλησαν στο ekriti, εξέφρασαν την έντονη αγανάκτησή τους λέγοντας ότι και η παιδεία απομακρύνεται από το στόχο της που δεν είναι άλλος από τη μόρφωση και την απόκτηση γνώσης και όχι από τα «αυτοκτονικά» σύνδρομα μιας κοινωνίας που ξεχνά το παρελθόν της και δεν γνωρίζει το μέλλον της απόρροια της εξαφάνισης της αυτογνωσίας.

 

 

Πηγή: ekriti.gr

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:25