search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:43
MENU CLOSE

Γνωστός Έλληνας σχεδιαστής βγάζει σε πλειστηριασμό νυφικά υψηλής ραπτικής για να αποπληρώσει τα χρέη του

31.05.2017 12:04
Γνωστός Έλληνας σχεδιαστής βγάζει σε πλειστηριασμό νυφικά υψηλής ραπτικής για να αποπληρώσει τα χρέη του - Media

 

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν στις 14 Ιουνίου μερικά από τα εντυπωσιακά νυφικά υψηλής ραπτικής του Βλάσση Χολέβα, προκειμένου ο γνωστός σχεδιαστής των επωνύμων να πληρώσει τα χρέη του. Η οικονομική κρίση τον έχει γονατίσει, και όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Espresso και της Νικολιάς Σιμονέτη, τα οικονομικά προβλήματα των τελευταίων χρόνων έχουν οδηγήσει αρκετές φορές τον σχεδιαστή στις δικαστικές αίθουσες.

Αυτήν τη φορά μια πρώην εργαζόμενη στο ατελιέ του σχεδιαστή διεκδίκησε οφειλόμενους μισθούς. Μια σειρά δικαστικών αποφάσεων υπέρ της οδήγησαν στην έκδοση διαταγής πληρωμής και στη συνέχεια την κατάσχεση κάποιων δημιουργιών του Βλάσση Χολέβα. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στο έγγραφο του πλειστηριασμού, την Τετάρτη 14 Ιουνίου θα βγουν στο “σφυρί” στο ατελιέ του σχεδιαστή “19 νυφικά φορέματα χρώματος λευκού και 12 πέπλα για νυφικά διαφόρων μεγεθών”.

Το ποσό που φέρεται να οφείλει ο σχεδιαστής στην πρώην υπάλληλό του υπολογίζεται στα 9.000 ευρώ ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς που δόθηκε είναι 6.700 ευρώ. Ωστόσο, ο γνωστός σχεδιαστής, σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει και άλλες οικονομικές εκκρεμότητες, καθώς πέντε ακόμη διαταγές πληρωμής φαίνεται να έχουν εκδοθεί εις βάρος του.

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40