search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:41
MENU CLOSE

Οργή του ζεύγους Τραμπ για το φωτομοντάζ

31.05.2017 18:30
Οργή του ζεύγους Τραμπ για το φωτομοντάζ - Media

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια εξέφρασαν την οργή τους, αφού η Αμερικανίδα κωμικός και παρουσιάστρια Κάθι Γκρίφιν εμφανίστηκε σε μια φωτογράφηση κρατώντας την φωτογραφία ενός αποκεφαλισμένου, το πρόσωπο του οποίου έμοιαζε πολύ στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Η Κάθι Γκρίφιν πρέπει να ντρέπεται. Τα παιδιά μου, ιδίως ο γιος μου Μπάρον, ηλικίας 11 ετών, ενοχλήθηκαν από αυτό. Άρρωστο!» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter σήμερα το πρωί ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, ο οποίος σπάνια αναφέρεται δημοσίως στον μικρότερο γιο του.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία δεν συνηθίζει να κάνει δηλώσεις, δεν έκρυψε την οργή της και καταδίκασε την ενέργεια της παρουσιάστριας.

«Ως μητέρα, ως σύζυγος, ως άνθρωπος, (θεωρώ ότι) αυτή η φωτογραφία είναι πολύ ενοχλητική. Όταν σκεφτόμαστε κάποιες από τις κτηνωδίες που διαπράττονται σήμερα στον κόσμο, μια εικόνα σαν κι αυτή δεν είναι σωστή, διερωτώμαι για την πνευματική υγεία του προσώπου που την κατασκεύασε» επισήμανε η Μελάνια Τραμπ σε ένα δελτίο Τύπου που εκδόθηκε.

Αντιλαμβανομένη ότι ενδεχομένως το παρατράβηξε, η 56χρονη κωμικός, από τις σφοδρότερες επικρίτριες του Ρεπουμπλικανού προέδρου, ζήτησε συγγνώμη σε ένα βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter:

«Είμαι κωμικός, πέρασα τα όρια… Το παρατράβηξα, η φωτογραφία είναι πολύ ενοχλητική. Κατανοώ ότι πρόσβαλα κόσμο, δεν ήταν αστείο, το κατανοώ» υπογράμμισε.

«Σας παρακαλώ να με συγχωρήσετε, το παρατράβηξα» συνέχισε η ίδια.

«Διέπραξα ένα σφάλμα και είχα άδικο» κατέληξε.

Η προκλητική φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε από τον φωτογράφο Τάιλερ Σιλντς. Η Γκρίφιν του ζήτησε να την αποσύρει.

«Αηδιαστικό, δεν προκαλεί όμως έκπληξη» ήταν το tweet που έγραψε χθες το βράδυ ένας από τους γιους του Αμερικανού προέδρου, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

«Αυτή είναι η αριστερά του σήμερα. Θεωρούν κάτι τέτοιο αποδεκτό. Φανταστείτε, τι θα γινόταν εάν ένας Ρεπουμπλικάνος έκανε κάτι τέτοιο όταν ο Ομπάμα ήταν πρόεδρος;»

Η Κάθι Γκρίφιν, υπέρμαχη των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, έχει κερδίσει δύο βραβεία Emmy για εκπομπή τηλεριάλιτι που προβλήθηκε το διάστημα 2005 και 2010.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35