search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Αλαφούζος: «Δεν εγκαταλείπω τον Παναθηναϊκό – Έχουμε έναν καινούργιο μεγάλο κίνδυνο, που είναι ξενόφερτος»

31.05.2017 20:59
Αλαφούζος: «Δεν εγκαταλείπω τον Παναθηναϊκό - Έχουμε έναν καινούργιο μεγάλο κίνδυνο, που είναι ξενόφερτος» - Media

 

Τη διαβεβαίωση πως δεν αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, αλλά θα ασχοληθεί πλέον λιγότερο με το αγωνιστικό κομμάτι και περισσότερο με τη διαφθορά έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξήρε την προσπάθεια των Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλου ξεκαθαρίζοντας πως δεν εγκαταλείπει τον Παναθηναϊκό, αλλά και πως ο ίδιος θα δώσει πλέον έμφαση στην καταπολέμηση της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο και τις προεκτάσεις του.

«Έχω ηττηθεί στην προσπάθειά μου αλλά δεν εγκαταλείπω τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μια πολύ καλή ενδεκάδα και θα βγάλουμε νέα παιδιά από τις ακαδημίες μας. Η διαφθορά δυστυχώς μεγαλώνει. Η μόνη μας ελπίδα είναι να βγάλουμε Έλληνες όπως είχε κάνει ο Παναθηναϊκός το 2003 και το 2004 και η Εθνική κατέκτησε το Euro με πολλούς παίκτες από τον Παναθηναϊκό. Μόνο με δικούς μας παίκτες σε συνδυασμό με καλούς ξένους παίκτες, όπως ο Μπεργκ, θα πάμε μπροστά», τόνισε στη Nova.

«Ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης έκαναν εκπληκτική δουλειά και τους συγχαίρω. Είναι άνθρωποι με αρχές. Δεν σας είπα ότι δεν θα κάνω προσπάθεια. Θα συμμετέχω στη χάραξη της στρατηγικής, αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με τις λεπτομέρειες του ποδοσφαίρου. Έχουμε έναν καινούριο μεγάλο κίνδυνο, που είναι ξενόφερτος και χρησιμοποιεί μεθόδους που δεν έχουμε ξαναδεί», πρόσθεσε.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24