search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Μανούσος Γρυλλάκης: Ακοίμητος φρουρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μέχρι το τέλος (Photos)

01.06.2017 05:58
Μανούσος Γρυλλάκης: Ακοίμητος φρουρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μέχρι το τέλος (Photos) - Media

Στην Κρήτη μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα η σορός του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όπου σήμερα στις 15:00 θα γίνει ο ενταφιασμός του στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ Χανιών.

Μαζί με τη σορό στα Χανιά έφτασαν μέλη της οικογένειας και στενοί φίλοι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ωστόσο μια παρουσία είναι αυτή που ξεχωρίζει.

Ο λόγος για τον ο Μανούσος Γρυλλάκης, τον προσωπικό φρουρό του Κωνσταντίου Μητσοτάκη και τον άνθρωπο που ήταν στο πλευρό για 40 χρόνια. Ο Μανούσος Γρυλλάκης αν και είχε βγει στη σύνταξη πριν από 15 χρόνια συνέχισε να είναι στο πλάι του πρωην Πρωθυπουργού μέχρι το τέλος.

Όπως φαίνεται σε μια από τις φωτογραφίες ο Μανούσος Γρυλλάκης φαίνεται να κάθεται  μόνος του στο C-130 που μετέφερε τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Κρήτη.

Σύντροφος μέχρι το τέλος, ακοίμητος φρουρός του πρωην Πρωθυπουργού κάθεται δίπλα του, σε ένα από τα καθίσματα που προσαρμόσθηκαν στο μεταγωγικό πολεμικό αεροσκάφος, και κοιτάζει τη σορό του λίγα λεπτά πριν ξεκινήσουν για το τελευταίο κοινό τους ταξίδι στα Χανιά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:52