search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:11
MENU CLOSE

Χανιά: «Εξαφάνισαν» τα ΙΧ των κατοίκων της οδού Σκρα για τον… Κωνσταντίνο Μητσοτάκη- Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την τροχαία

01.06.2017 10:13
Χανιά: «Εξαφάνισαν» τα ΙΧ των κατοίκων της οδού Σκρα για τον... Κωνσταντίνο Μητσοτάκη- Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την τροχαία - Media

Προ μίας δυσάρεστης έκπληξης βρέθηκαν οι κάτοικοι της οδό Σκρα στη Χαλέπα χθες Τετάρτη, καθώς τα αυτοκίνητα τους «ως δια μαγείας» είχαν εξαφανιστεί από τα σημεία που τα σταθμεύουν, έξω από τις κατοικίες τους.

Υπεύθυνο της εξαφάνισης όπως καταγγέλλουν στο zarpanews.gr, το Τμήμα Τροχαίας Χανίων που όπως προφανώς μπορεί να καταλάβει κανείς, πήγε με το γερανό και μάζεψε όλα τα Ι.Χ που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Σκρά, καθώς χθες Τετάρτη, ο συγκεκριμένος δρόμος έπρεπε να ήταν άδειος, αφού στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής θα πραγματοποιούνταν η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Μόνο που όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, κανείς από τους αρμόδιους δεν τους ενημέρωσε ως όφειλε, προκειμένου να απομακρύνουν τα οχήματα τους, καθώς ο δρόμος θα ήταν κλειστός τόσο την Τετάρτη, όσο και σήμερα Πέμπτη.

Προφανώς η διοίκηση του Τμήματος Τροχαίας Χανίων έκρινε σκόπιμο, να εξαφανίσει τα αυτοκίνητα των κατοίκων, αντί να φροντίσει να τους ενημερώσει για να τα απομακρύνουν οι ίδιοι από το δρόμο, αδιαφορώντας για τις ανάγκες των ιδιοκτητών, που από τη μια στιγμή στην άλλη είδαν τις περιουσίες τους να κάνουν φτερά, χωρίς να ξέρουν τις ακριβώς συμβαίνει.

Η επιστολή καταγγελία κατοίκων της περιοχής:

«Καλησπέρα σας

Σήμερα Τετάρτη 31 Μα’ι’ου 2017 επιβεβαιώθηκα για ακόμα μια φορά πως το κράτος που υποτίθεται οτι έχουμε είναι πλήρως ανύπαρκτο για τους πολίτες του και αυστηρά προστατευτικό για βουλευτές και άτομα τα όποια μπορούν να τρίξουν την οποιαδήποτε καρέκλα με βολικό μαξιλαράκι για τους κ….ς τους ….

Σίγουρα αυτό είναι κάτι που γνωρίζεται μιας και δεν υπάρχει πλέον πολίτης ο οποίος δεν έχει αδικηθεί…..και θα σας εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ!

Είμαι μια γυναίκα έγκυος 8 μηνών με ένα παιδάκι που χθες έγινε ενος χρόνου.

Χθες το απόγευμα στις 18 κ 30 ο σύζυγος μου πάρκαρε το αυτοκίνητο μας στην οδο Σκρα όπως κάθε μέρα άλλωστε, φέρνοντας την εορταστική τούρτα του γιου μας σπίτι.

Σήμερα το απόγευμα στις 19κ 30 πήγε για να πάρει το αυτοκίνητο για ένα σημαντικό ραντεβού που είχαμε και ουψψψψ! ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΛΕΙΠΕ!!!!!!!!! ΧΑΧΑ! ΝΑΙΙΙ! πουθενά στο δρόμο αυτό κανένα αυτοκίνητο και ο δρόμος κλειστός.

Για καλή μας τύχη είχαν αφήσει έναν τροχονόμο εκεί ο οποίος δεν ήξερε που ήταν τα αυτοκίνητα αυτό που ήξερε ήταν ότι είχαν μεταφερθεί ΚΑΠΟΥ…. ΚΑΠΟΥ ? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ? ΝΑΙ !

Ωραία έπρεπε να πάρουμε την τροχαία τηλέφωνο να ενημερωθούμε που το πήγαν.

Πήραμε μόνο που μας δάσυνε λάθος περιοχή και λάθος οδική εταιρία μεταφοράς οι υπεύθυνοι δεν γνώριζαν τίποτα ….ΤΩΡΑ! ξανά την τροχαία τηλέφωνο δώσε ξανά πινακίδες περιμένετε παρακαλώ ….Α ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΛΑΘΟΣ …ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ! Παιδιά πλακά μας κάνετε? αμάξι είναι όχι στραγάλι να το χάσουμε….Επιτέλους το βρήκαμε πως θα το πάρουμε από την Σούδα που κατέληξε? η απάντηση ΔΕΝ ΞΕΡΩ …και εντάξει παιδιά δεν ενημερωθήκαμε γιατί? ΔΕΝ ΞΕΡΩ…οκ…εχθες ο δρόμος κάπου δεν έγραφε κάποια ενημέρωση πως να ξέρουμε ότι πρέπει το όχημα να μετακινηθεί? ΔΕΝ ΞΕΡΩ…. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ……

Σοβαρά ρε παιδιά ?έρχεστε μετακινείτε τις περιούσιες μας, μας τα παίρνετε από παντού και από πάνω ζητάτε να λέμε οτι έχουμε δημοκρατία και δικαιοσύνη? Αύριο θα έρθετε να πάρετε και τα παιδιά μας δηλαδή και θα σας πούμε και ευχαριστώ? ρωτήσατε κανέναν από αυτούς που πήρατε τα αμάξια εάν έχουν λεφτά να πάρουν ταξί και να πάνε όπου είχατε χώρο να αφήσετε την περιουσία του ρωτήσατε κανέναν εάν έχει έναν άνθρωπο να τον πάει η βενζίνα να γυρίσει?

ΟΧΙ απλά σας βόλεψε ολο αυτό ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΑΚΗ ΕΤΣΙ? δώσατε μια διαταγή και ο πολίτης να πάει να πνιγεί δε σας αφορά ?εδω παίζουν μεγάλα μέσα δε τα βάζουμε με βουλευτές.

Η κηδεία του Κ.Μητσοτακη εδω στην περιοχή μας έπρεπε να ταλαιπωρήσει όλους εμάς χωρίς καμία οργάνωση.

Ε λοιπόν ντροπή σας γιατί η δουλεια σας είναι να βάζετε σε τάξη τον πολίτη και όχι να τα κάνετε χειρότερα μπορούσατε και καλύτερα αλλά δε σας νοιάζει ούτε ο ηλικιωμένος ούτε η εγκυμονούσα ούτε ο πολίτης παρά μόνο η βολή σας και η καρέκλα σας …..και κλείνω με βαθιά λύπη και παράπονο απέναντι σας λέγοντας σας πως πέρα από την ταλαιπωρία το χρόνο και χρήμα και το ραντεβού που χάσαμε σήμερα μας τρακάρατε και το αμάξι.

Να ξέρετε Κ.ΒΛΑΧΑΚΗ οτι αν κάνατε σωστά την δουλεία σας δε θα ήταν το μέλημα σας να απομακρυνθούν αυτοκίνητα κατοίκων από την περιοχή αλλά να σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα στην άσφαλτο.»

 

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10